Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kesztyűben gyúrjak...

Milyen kesztyűben gyúrjak tésztát?

Figyelt kérdés
Igen rongy állapotban van a kezem a munkám miatt, de már hiányzik a saját kelt tésztás repertoárom. A kezemen a pórusokban mindig marad gépolaj és vegyes műhelymocsok keveréke, és a tövig vágott körmöm is reménytelen, legalábbis ha épp tésztagyúrásról van szó. A gumikesztyű nem ad fura kotonízt a tésztához? Létezik külön ilyen kesztyű? Nagy éttermek mit használnak?
2017. máj. 8. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Gumikesztyű de mikor felveszed utána pár percig legyen vizben a kezed :)
2017. máj. 8. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

1. A kezed minden nap, amikor hazamégy, kend be alaposan olivaolajjal és fél óra múlva most le, az kioldja a börödböl a gépolaj, stb maradékokat. (Elöször lehet, hogy meg kell párszor ismételni, mire rendesen kitisztítja a pórusokat, ha régebbi a szennyezödés.


2. A normál vékony gumikesztyüt használják mindenhol az ételkészítéshez, nem ad semmilyen mellékízt, föleg, ha felhúzás után megmosod szappannal, mintha a saját kezed lenne. Így a legkisebb maradék szagot is eltávolítod. (valami ilyenre gondolok: [link] )

2017. máj. 8. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ki fogom próbálni!
2017. máj. 8. 09:41

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!