Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök holnap?

Mit főztök holnap?

Figyelt kérdés

2017. máj. 4. 19:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%

"Itt mindenki htb, hogy naponta komplett menüt főz?:D"

Miért lenne htb?

Csak tudnak fözni meg szervezni. A legtöbb ételt odakészíteni 10-15 perc, utána fö magától, és egy órán belül megvan a komplett kaja.

2017. máj. 5. 07:45
 22/28 anonim ***** válasza:
42%
Karalábé levest, + a fagyóból a csirkepörkölt, hozzá nokedli, vagy főtt tészta.
2017. máj. 5. 11:16
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

22-esnél a karalábé leves... az a holnapi = vasárnapi kaja.

Tegnap kérdeztél: mára van maradék tojásos leves, lett hozzá túrós tészta.

2017. máj. 5. 11:26
 24/28 anonim ***** válasza:
17%

Ma főtt krumplit csináltam. Holnap még nem tudom, most semmi más nincs itthon.

Régebben én is szerettem régen főzni. "A legtöbb ételt odakészíteni 10-15 perc" Nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy egy rendes főtt ételért kb. 3 órát kell dolgozni egy nap (az anyagiak miatt). Ennyit nekem már nem ér, inkább eszek egész nap lekvároskenyeret, mintsem hogy ne tudjak foglalkozni a hobbimmal (elektronika).

2017. máj. 5. 12:17
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

Amikor túlóráztam, akkor is főztem mindennap, csak 10-kor álltam neki. Muszáj volt, nekem kellett a rendes főtt étel otthoni nyugalmamban... Igaz, nem 2 fogást főztem... De van, aki 2-kor végez a melóval vagy otthon dolgozik vagy vannak szabad hetei, miért ne főzhetne egy egyszerű 3 fogásos ebédet? Bőven meg tud lenni 1 óra alatt, ha olyan az étel.

A párom képes hazajönni a melóból, OK, akkor ebédel, de délután akár bográcsozni is nekiáll, a sütijeit többnyire ő készíti, este pedig másnapra süt/főz reggelit... Pedig kifárasztja a hajnalban kezdődő meló, de a főzés sokunknak hobbi, amennyiben nem vesz el pokolian sok időt mindennap.

Van ilyen.

A költségek felvetése érdekes, messze főzni a legolcsóbb, nem? A párom is azért kénytelen vacsorát és reggelit főzni, mert nincs pénz hidegre (=sok sajt, még az olcsó is 2000/kg fölötti, alatta nem esszük meg nyomorban se, max. a jobb akciósakat)... A kenyér nem ad megfelelő tápanyagbevitelt, mondjuk azt is ő süti...

Fél kiló sárgaborsóval s 30 dkg rizzsel 3 ebédjének a dandárja megvan, ennél olcsóbbat nehéz elképzelnem (főzéssel 250 ft?)... De a káposzta is roppant olcsó...

2017. máj. 5. 12:49
 26/28 anonim ***** válasza:
70%
Csirke pörkölt (mell filéből, alsó combból)
2017. máj. 5. 13:07
 27/28 anonim ***** válasza:
42%
Én holnap paradicsomos húsgombócot főzök, vasárnap tejszníes gombás csirkemellet :)
2017. máj. 5. 13:23
 28/28 anonim ***** válasza:
42%
Gyakorlott háziasszony vagyok, ezért tudom, hogy a frissen főzött (nem zacskós) leves + pl. magos zabfasírt + a saláta + még a desszert NEM félóra (mint az egyik válazoló írta priviben), előkészítéssel, pakolással, mindennel együtt.:-) Kevés embernek van jobb time managementje, mint nekem, rászorított az élet, hogy egyedülálló, többgyermekes anyaként és napi 10-12 órát dolgozó menedzserként a lehető leghatékonyabban szervezzem meg a dolgaimat, de sem időm, sem energiám nincs minden áldott nap komplett menüket főzni. Nekem nem elsődleges szempont az olcsóság, ha tehetem, én is főzök elsősorban a gyerekek miatt, de hétköznap valóban gyorsan elkészülő egytálételeket, vagy hirtelensülteket (főleg hal, csirkemellfilé) készítek zöldségkörettel, esetleg főzeléket, tartalmas levest, ami tényleg elkészül, amíg valami mást csinálok.
2017. máj. 5. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!