Ezt a kokuszgolyot megeri megcsinalni?
(Amibe nincs darlt keksz?)
Hozzávalok:
180 g túró
izles szerint cukor
12 g kókuszreszelék
Meggy+meggylé
és egyáltalán szerintetek mennyi az az izlés szerint? Ugye csak par ek-al nem pedig 3 dl poharral,ugye? (Egyébkent is édes a meggy meg a meggylé()
Mennyit raknatok bele?
És mit szoltok ehhez a recepthez?
Ez nem kókuszgolyó, hanem túrógolyó recept. 12 gr kókuszreszelék semmi. Ennyi túróhoz 2 csapott ek. cukrot tennék.
A meggylével is óvatos lennék, mert szinte semmi nem fogja össze.
Én keresnék másik receptet, persze ez a privát véleményem, neked kell döntened.
Ha összedolgozod a túrót és a kókusz reszeléket, és apránként adagolva annyi meggylét, hogy azáltal legyen lágy, könnyen formázható anyag. A cukor ízlés szerint = attól függ, hogy a meggylé mennyire volt édes.
A meggyet előző este szűrd le, éjszakára hagyd a szűrőben, hadd csepegjen, és minden golyó közepébe 1-1 szem meggyet!!!
Miután a golyócskákat megformáztad, nyugodtan megforgathatod őket pl. csoki reszelékbe, vagy éppen fahéj, kakaó, de ha ismét fehérnek akarod, akkor még ismét csak kókusz-reszelékbe.
Ezzel a "meggyet a közepébe" verzióval egy igen jó kis nyalánkság jöhet össze!
Oké-oké!
Csak rátaláltam erre a receptre,furcsáltam is ezt,mivel tényleg sztm. Nem állna össze a készlet. De végül inkább itt megkérdeztem,hogy hátha,mert ha össze állna és az íze is jó lenne akkor tényleg lehetne diétás kókuszgolyó. :)
De azért köszönőm a válaszokat!
Nem akartam elb*szni fontos alapanyagokat ezért is kérdeztem meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!