Szerintetek a kifőzdék, konyhák milyen zsiradékkal főznek, amelyet képtelenség az éthordóból kimosogatni? Csak zsíroldóval, Cif-fel, vagy egyéb durva sikálással jön ki-úgy, ahogy-, és a műanyag edény fala szálkásodik a sok sikálástól. Pálmazsír?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 07:26
11/11 anonim válasza:
Senki nem "cseszegetett",hanem a véleményét írta le a mosogatási szokásodról. A pálmazsírról is megkaptad a választ.
Nem nagy beruházás egy normális , rozsdamentes inox éthordó, akkor nem lesznek ilyen problémáid.És nem cseszegetésből mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!