Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek a kifőzdék,...

Szerintetek a kifőzdék, konyhák milyen zsiradékkal főznek, amelyet képtelenség az éthordóból kimosogatni? Csak zsíroldóval, Cif-fel, vagy egyéb durva sikálással jön ki-úgy, ahogy-, és a műanyag edény fala szálkásodik a sok sikálástól. Pálmazsír?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 07:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%

Senki nem "cseszegetett",hanem a véleményét írta le a mosogatási szokásodról. A pálmazsírról is megkaptad a választ.

Nem nagy beruházás egy normális , rozsdamentes inox éthordó, akkor nem lesznek ilyen problémáid.És nem cseszegetésből mondom...

2017. ápr. 28. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!