A legtobb etteremben miyen halbol csinaljak a rantott halat amibe nincs szalka?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 23:32
2/4 anonim válasza:
Mo-i. szálkamentes halak: harcsa, süllő, pisztráng, kecsege, stb. De az ügyes séf filézéssel és irdalással a pontyot is "szálkamentessé" teheti.
3/4 anonim válasza:
Az étlapon fel kell, hogy tüntessék milyen halból van.
Rántotthalat jellemzően hazai pontyfiléből, vagy tengeri halból készítik étteremben.
Egyéb nemes halfajtákat nem szoktak rántani, de vétek is lenne ennyire leegyszerűsíteni az elkészítésük módját.
Az ára is iránymutató lehet, a ponty a legolcsóbb.
4/4 anonim válasza:
Tuti filét vesznek az egyik boltból..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!