Sztracsatella tortához tudtok krém receptet?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 21:40
1/2 anonim válasza:
2 dkg zselatin
60 dkg natúr joghurt
25 dkg porcukor
20 dkg reszelt étcsokoládé
3 dl felvert habtejszín
a zselatint kicsi vízzel melegítsd fel,a többi hozzavalot keverd össze,bele a zselatint és töltheted is.
2/2 anonim válasza:
Fehércsokoládé ganache, reszelt csokival, forgácsolt étcsokoládéval a tetején.
Ganache:
azonos súlyú mascarponét és olvasztott fehér csokoládét felversz alaposan és berakod egy éjszakára a hűtőbe. Másnap újra felvered, a végén beleforgatod a reszelt étcsokit, és a süteményt betöltöd. A tetején jól áll az étcsokoládé-forgács.
Nem kell bele zselatin, habfix, növény műtejszín, stb. Az íze pedig sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!