Váratlan vendegek erkeznek, az alabbiakbol össze lehet hozni egy pataki talas receptet?
1,5 kg csirkemell, 40 dkg cs.maj, hurka, kolbasz.
Mondjuk hagymas krumpli agyon, finom lehet??
Biztos túl vagy már a főzésen, de én a hurkával kolbásszal nem sütném össze a csirke mellett.
A csirke májat és a mellett inkább kirántanám.
A hagymás krumpli mindegyikhez jó.
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy a tál aljára lerak egy sor hagymás krumplit, és arra sorakoztatja fel a különböző húsokat.
Majd a vendégek közül mindenki abból a húsból szed, amelyikből akar. Ha valaki nem szereti a mellehúsát, akkor azt nem szedi ki a tálból.
És ha ebben a receptben gyakorlatilag csak annyi zsiradék van, ami a hurka-kolbászból kisül, igazán el tudnám képzelni. :))
Így van. Pontosan ugy ahogy az utolso mondta. Vegulis holnap jonnek a vendegek, de mivel kiolvasztottam a fagyobol a husit. Egesz biztos ezt fogom megcsinalni.
Rantani biztosan nem fogok. Reszint mert ahhoz keves, reszint mert gyorsan szeretnek keszen lenni a kajaval es a lakassal, gyorsan meg sutok is es ket kisgyerek mellett igy sem lesz egyszeru dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!