Szabó Éva Györgyi kérdése:
A zabkása elkészíthető zabpehelyből is? Vagy, csak szemes zabból? Készítette már valaki mindkettőt?
Figyelt kérdés
Én még nem készítettem egyiket sem.
Egyenértékű mindkettő, vagy jobb a szemes zab?
Köszi a válaszokat!
2017. ápr. 14. 18:58
1/7 anonim válasza:
Zabpehelyből szoktam főzni, szemesből nem próbáltam, de szerintem az életben nem főne meg. Pláne, ha hántolatlant próbálsz.:-) Zabpehelyből is az aprószeműt érdemesebb használni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Írja egyik oldalon, hogy a egész szemes apró zabot sokáig kell főzni és állandóan kevergetni. Akkor mégis jobb amit te ajánlottál, az apró szemű zabpehely. :)
2017. ápr. 14. 19:23
3/7 anonim válasza:
A Spáros aprószemű nagyon hamar megfő és finom is.Szemeset még nem próbáltam, de azt hiszem nem is fogok, nem lenne hozzá türelmem.
4/7 A kérdező kommentje:
...hát nekem sem lenne türelmem és főleg időm fölötte állni, és kavargatni, hogy le ne égjen.
2017. ápr. 14. 20:13
5/7 anonim válasza:
Én is az aprószemű zabpehelyből szoktam, nagyon hamar kész.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. ápr. 14. 21:07
7/7 anonim válasza:
Ez is ízlés kérdése. Én a sparos zabpelyhet pl képtelen vagyok megenni, nekem fura mellékíze van. Viszont a lidl-ben kaphatót nagyon szeretem. Szóval mindenkinek meg kell találni azt, ami az ő szájízének megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!