Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnap előtt sült halat...

Tegnap előtt sült halat megehetem még?

Figyelt kérdés
Hűtőben volt végig tárolva, sepenyőben sütöttem olaj nélkül. Valamint van még tojáskrém, az ma 3. napos, az is végig hűtőben volt. Nem szeretném kidobni, ha nem muszáj. Megehetem még őket?
2010. máj. 13. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Aha, legfeljebb fosol egyet. A hal tuti jó, a tojáskrém az viszont ???
2010. máj. 13. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor a tojáskrémet kiöntöm, úgysincs olyan sok már belőle...a halat meg átsütöm. De vhol azt olvastam h 3 napig még tartható a tojáskrém...hát mindegy :) Várok azért még válaszokat.
2010. máj. 13. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Várj, ne dobd ki!

Mi volt a tojáskrémben?

A halnak tuti semmi baja.

2010. máj. 13. 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyugi nem dobtam, de úgy néz ki nem is fogom, mert egy oldalon is az volt, hogy akár 1 hétig is eláll hűtőben :)

Szóval: 8 tojás sárgáját összetörtem, bele pici mustár, majonéz, tejföl, só, összeaprított snidling, és a tojások fehérjét belekockáztam.

2010. máj. 13. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Anno a nyers tojás 3 nap után nem túl biztonságos, de 1-3 nap a tűréshatás. Én nem kockáztatnék egy szalmonellát!
2010. máj. 13. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

előzőnek: gondolom főtt tojásból van, akkor pedig jó még.

úgy, hogy kedves kérdező edd meg bátran semmi bajod nem lesz egyiktől sem.

üdv.

2010. máj. 13. 13:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, főtt tojásból van, nyersből nem tudom hogy lehetne csinálni :) Már ettem belőle, nem volt rossz íze, maradt még egy kevés, azt kiöntöm majd. A halat meg később átsütöm. :)
2010. máj. 13. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. Főtt tojásból simán megeheted. Meg a halat is még ma. A halat holnap már ne edd meg.
2010. máj. 13. 21:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Megettem mindent :) Vagyis a tojáskrémből kb. egy szelet kenyérre való adagot kiöntöttem, a halat előbb átpirítottam :) Köszi a válaszokat!
2010. máj. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!