Milyen jó minőségű tapadásmentes, kevés olajat igénylő serpenyőt tudtok ajánlani?
Gránit?Kerámia? esetleg teflon?
Vettem egyszer egy kerámiát olcsóbb volt,nem volt márkája,teszt gyanánt.
Jól is kezdte : tojást lényegében megsütöttem benne olaj nélkül ,kb elcsúszott rajta,jó is volt (nem hittem benne ,így kezdetnek 1-1 cseppel,majd kb nulla zsiradékkal).
Direkt fa, vagy műanyag eszközökkel használtam ,de egy idő után kb rákozmált minden,ami nem 2 percig sült.
Melyek a jó minőségű ,ún. tartósabb kevés olajat igénylő tapadásmentes serpenyők?
Kerámia,gránit (akár gránát) ,teflon?
Illetve hallottam még platinabevont vas serpenyőről is...
Nem egy vagyont akarok rákölteni,hanem max úgy 4-5e forint/db árban gondolkodom.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__8..
Én linkeltem be, hogy miket használok. Nekem beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!