Milyen serpenyőt vegyek, ami tartós és nem túl drága?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 00:34
1/4 anonim válasza:
Tefal teflon serpenyők pár ezer forintokba kerülnek és hosszú évekig jók ha vigyázol rá(ergo nem karistolod össze késsel-villával a teflon bevonatot). Nekem egy csomó van, a legrégebbi 5-6 éves lehet.
2/4 anonim válasza:
Tefal wokom van, gyakorlatilag lustaság miatt MINDENT abban csináltam az évek során. 2006 óta van meg és még mindig tökéletes. Persze csak fa spatulával használom.
Van még egy szeretett Ikeás serpenyőm ami 2009 óta van meg, szintén tökéletes állapotban, az a másik amit sokat használok.
Több szuper ikea cuccom van, imádom őket pl a KONCIS tepsik, 2009ben vettem az elsőt.
3/4 anonim válasza:
Nekem is olyan tefal wok-om van mint ami az elozo belinkelt. Szinten evek ota megvan, es en is rengeteget hasznalom, sokmindent abban keszitek. Hatente 3-4-szer biztos elokerul, pedig nem fozok minden nap :)
4/4 anonim válasza:
Még olcsóbb kategóriában nekem Tesco-s Go Cook márkájú van, és azt is nagyon szeretem, remekül szuperál több éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!