Valaki irna egy chilis bab, chili con carna receptet pls? Gyorsba. Ja, es szeretnem a bazsalikomos paradicsomkonzervemet is felhasznalni, nem akarom kidobni, draga volt!
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 14:12
1/7 anonim válasza:
Mondjuk én is a google-ban találtam :-)
2/7 anonim válasza:
Bazsalikomos paradicsomot én biztos nem használnék fel chilis babhoz.. Konzerv, gondolom nem jár le egy napon belül, inkább használd fel valami tésztához.
3/7 A kérdező kommentje:
Mar.elkeszult isteni lett
Koszi :)
2017. febr. 7. 15:15
4/7 anonim válasza:
Miért, kettes az én receptem is ír bazsalikomot bele.
5/7 anonim válasza:
# 4
A bazsalikom egy nagyon illatos, lágy fűszer, én csípős kajába nem tenném. Bolognai szószba, ami szinte édeskés a paradicsompürétől annál inkább. De ez csak saját vélemény, nem egyetemes igazság.
6/7 A kérdező kommentje:
A parom olasz es szinte mindenbe oreganot es bazsalikomot tesz.
2017. febr. 8. 17:00
7/7 A kérdező kommentje:
En sem vagyok oda erte,de o igy szereti a kajakat,nem tudom ez valami tipikus olasz szokas vagy mi
2017. febr. 8. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!