1/10 anonim válasza:
Nálunk mindenki egyfélét kérhet :)
Lányom linzert szeretne, a férjem gesztenyés kiflit, én meg babapiskótás mézest. És sütök egy mazsolás foszlós kalácsot is.
2/10 anonim válasza:
diós karamellás krémes , medvehagymás keksz , kosárka süti
Ennyi vendégségbe megyünk és ezeket a sütiket visszük.
3/10 anonim válasza:
Legalább kétféle diósat (sok dióm van ) házi ropit,
sajtospogácsát.
5/10 anonim válasza:
Képviselőfánkot biztosan készítek.
Tervben van még sós fonott kalács, illetve szeretnék valami száraz édeset, még nem döntöttem el, hogy mit. Jó lenne valami sósat is, de eddig még nem találtam tejmentes receptet.
6/10 anonim válasza:
Kedves utolsó, nekem van olyan sós ropogós, nagyon sokáig elálló sósrudacska receptem, ami zsírral, esetleg tejmentes margarinnal (vagy vegyesen) készül.Tetejét sajt helyett különféle magokkal meg lehet szórni. Ha akarod szívesen leírom a receptjét.
9/10 anonim válasza:
Kalácsot,sós kiskiflit, hatlapost, a maradék csokiból meg majd valamit..:)
10/10 anonim válasza:
Köszi az előzetes infót, igaz idén korán lesz húsvét :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!