Milyen sütiket sütöttetek húsvétra?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 09:57
1/11 anonim válasza:
Én bevallom őszintén, vettem 2 kg házi barátfülét, mert én nem tudok ilyen jót sütni. :)
Meg sütöttem egy nagy adat túróslepényt.
3/11 anonim válasza:
Eddig:
- csokis muffin
- csokiszalámi :-)
És még tervben van más is. Nem feltétlen csak a húsvét miatt, most van időm.
4/11 anonim válasza:
Egy pudingkocka. Nem vagyunk többen mint máskor, mi a fenéért kell 4-5 félét sütni??
Máskor se eszünk nagyon amúgy sem.
5/11 anonim válasza:
citromos varázslat, reszelt túrós
6/11 anonim válasza:
Mi két tortát (oroszkrém, csokoládé) sütöttünk, meg mézes zserbót csináltunk, meg vettünk 50 szelet sütit (mignon, lajcsi szelet, tátra csúcs, linzer, krémfánk, túrókocka, fekete erdő kocka), meg még anyukám akar csinálni szalámi tésztát. Ja és nem kell hülyének nézni minket, csak egyszerűen szeretjük a hasunkat, és lesznek vendégeink is.
8/11 anonim válasza:
Méteres kalács,
Csokis, diós kocka
10/11 anonim válasza:
Mi minden évben zserbot csinàlunk nagyon finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!