Mit süttök húsvétra?
Figyelt kérdés
Sütireceptek érdekelnének.2011. ápr. 22. 07:19
1/17 anonim válasza:
Én is pont most böngészem a gyakorit, hogy ki mit süt..Hát én citrom szeletre, Kati tésztára és keksz szalámira gondoltam..De lehet h csak 2 lesz ebből. Vagy esetleg egy kráter sütit. Te?
2/17 A kérdező kommentje:
Semmi ötlet :( Amúgy sem vagyok egy konyhatündér, uh. valami könnyen elkészíthető, krém nélküli sütire gondoltam.
2011. ápr. 22. 07:23
3/17 A kérdező kommentje:
Milyen az a Kati tészta?
A keksz szalámi az a kókuszos fehér és barna tészta feltekerve?
2011. ápr. 22. 07:25
6/17 anonim válasza:
Kinder Bueno
Kinder Tejszelet
Megyes Szelet
ezek nagyon finomak,az első elég drága is,de megéri garantált siker:-)
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Ez nem süti, de én ilyet készítek Húsvétra: [link] Olyan jópofa.. :)
9/17 anonim válasza:
Én paradisot sütök ez tuti: [link]
De én 2-3 féle sütit is szoktam ünnepekre sütni, de jelenleg a többihez nem jön ihlett.
10/17 anonim válasza:
kókusz, truffel, raffaello golyók,-mutatós, könnyű, finom szép selyempapírba becsomagolva kedves, szép ajándék is lehet
sós, sajtos ruda, pugácsa
rétes(réteslapo veszek és azt töltöm meg túrós-mazsolás, mákos, káposztás, meggyes-mákos, almás-fahéjas) könnyű egyszerű nem lehet elrontani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!