Torta krémbe szeretnék mazsolát tenni amit rumos ízbe áztatok elötte. Rum aromát akarok használni. Hogy tegyem? Az aromát vízzel higítsam vagy ne? Ha igen mik az arányok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 22:50
1/3 anonim válasza:
A mazsolára tégy egy kevés vizet, fedd le folpackkal,és mikróban melegítsd fel.Öntsd le róla a vizet,és tedd a krémbe. Az aromát szintén a krémbe keverd.
2/3 anonim válasza:
Az aromát cukros vízbe keverd,és abba áztasd a mazsolát!
3/3 anonim válasza:
Én csak simán egy kevés aromába szoktam áztatni és megmikrózni, mire kész felveszi az összes aromát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!