Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az Angliában kapható "custard...

Az Angliában kapható "custard powder" gyakorlatban mennyiben más a pudingportól?

Figyelt kérdés
Mirindás szelet tetejéhez kellene, viszont ugye ebből alapból inkább sodó lesz, mint puding. Nem tudom, így is jó lenne az üdítővel, vagy túl híg lesz? Akkor elég, ha többet teszek bele? Vagy mivel lehetne "megfogni"?
2017. márc. 24. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a por magában elég folyékony, nem maradna meg a süti tetején.

Ha jól emlékszem a nővérem ilyen zselé port tett bele és így kicsit sűrűbb lett.

Nem volt olyan mint az otthoni puding, de egy fokkal jobb volt.

Lengyel bolt mindenhol van, majdnem minden sarkon. Nézd meg hogy lehet e kapni, mi onnan vesszük már.

2017. márc. 24. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Pudinghoz nem kell pudingpor, az csak ízesített keményítő. Abból is simán tudsz pudingot csinálni.
2017. márc. 24. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Így van, vegyél keményítőt, egy literhez kb 70 g kell.
2017. márc. 24. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
#3-at miért pontoztátok le?
2017. márc. 24. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
A custard az valóban folyósabb állagú. De sima puddingport is lehet kapni a szupermarketekben.
2017. márc. 29. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!