Az Angliában kapható "custard powder" gyakorlatban mennyiben más a pudingportól?
Figyelt kérdés
Mirindás szelet tetejéhez kellene, viszont ugye ebből alapból inkább sodó lesz, mint puding. Nem tudom, így is jó lenne az üdítővel, vagy túl híg lesz? Akkor elég, ha többet teszek bele? Vagy mivel lehetne "megfogni"?2017. márc. 24. 09:34
1/5 anonim válasza:
Az a por magában elég folyékony, nem maradna meg a süti tetején.
Ha jól emlékszem a nővérem ilyen zselé port tett bele és így kicsit sűrűbb lett.
Nem volt olyan mint az otthoni puding, de egy fokkal jobb volt.
Lengyel bolt mindenhol van, majdnem minden sarkon. Nézd meg hogy lehet e kapni, mi onnan vesszük már.
2/5 anonim válasza:
Pudinghoz nem kell pudingpor, az csak ízesített keményítő. Abból is simán tudsz pudingot csinálni.
3/5 anonim válasza:
Így van, vegyél keményítőt, egy literhez kb 70 g kell.
5/5 anonim válasza:
A custard az valóban folyósabb állagú. De sima puddingport is lehet kapni a szupermarketekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!