Palacsintatészát betehetem a hűtőbe?
Figyelt kérdés
Múltkor betettem, majd pár óra múlva elővettem, de sehogy sem tudtam kisütni. Még a legjobb telfon serpenyőben is leragadt. Lehet, hogy meg kellett volna várnom, hogy visszamelegedjen szobahőmérsékletre?
Most is maradt ki egy jó adag, de már félek betenni, kiönteni viszont nem szeretném!
köszi
2010. máj. 11. 16:44
2/7 anonim válasza:
én mindig beteszem,és sose ragadt le. nem hiszem,hogy ez a gond. de esetleg olajozz kicsit minden darab előtt kiskanállal vagy kefével vagy tollal.
3/7 anonim válasza:
Beteheted, sokáig mondjuk ne hagyd hűtőben sem, de mindenképpen várd meg, hogy kicsit meglangyosodjon. Valószínű azért ragadt le, mert nagyon hideg volt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Azért nem sütőm meg most, mert kicsit elszámoltam magam, sok lett a tészta. Kisütni meg azért nem akarom, mert ez csak frissen jó, majd holnap. Hát akkor berakom, és max. holnap hagyom kicsit melegedni szobahőmérsékleten mielőtt kisütöm!
Mégegyszer köszi!
2010. máj. 11. 16:59
6/7 anonim válasza:
Ha elkezded sütni nagyon forrósitsd meg a sütőt és tegyél bele étolajat.Utána már nem kell, ha a palacsintába kevertél.
7/7 anonim válasza:
Én simán elteszem másnapra a hűtőbe. És hidegen kezdem el sütni, nem melengetem szobahőmérsékletre. Sosem ragadt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!