Próbált már vki gourman disznótorost készíteni?
gourman :DDDDDDDDDDDD Szerintem te a gourmet megnevezésre gondolhattál :D
A franciában létezik egy olyan kifejezés, hogy "gourmand" (nem gourman...). Ez nem összetéveszthető a "gourmet"-val.
A gourmand jelentése - falánk, sokat zabáló, telhetetlen.
A gourmet jelentése ezzel szemben ínyenc, minőségi ételeket szerető.
Esetleg kaviáros sütőkolbászt, szarvasgombás véres hurkát?
Szerintem nem attól lesz valaki ínyenc, hogy egymással nem harmonizáló, össze nem illő dolgokat összekever. Egy olasz(os) mortadellába nagyon finom az olajbogyó, de a disznósajtban nem sok keresnivalója van. Szerintem.
Attól nem lesz valami jó, ha drága dolgokat teszel bele.
Kissé el kéne szakadni a mekdonáldsz féle étteremszínvonaltól.
Jaj nem ajvekolni kell itt majmocskak hanem egyszeruen a kerdesre valaszolni. Es olyannak, aki erintett. Aki csinalt mar ilyet. Az izek osszepasszolasa teljesen szubjektiv dragam, a keksajt, parmezan felhasznalasa sem dont senkit anyagi csődbe egy hirka erejeig.
Amugy ti esztek hurkat? Mert az nem kóser ám...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!