Milyen ételeket szoktatok főzni amiből másnapra is marad?
Ketten vagyunk s az étrendünk miatt nagyon nehéz több napra főznöm... De még nálunk is van pár étel, amit sikerül.
Jóformán minden bográcsos cucc ilyen (8 liter azért még nekünk sem egy napnyi étkezés), nálunk a zöldségcurry a tipikus, illetve ha telefőzzük krumplival, az is jó több napig, zsírban pirítva, tojással, nudlinak vagy rakott krumplinak (na abból nem mindig marad, mindössze 1.2 kg krumpliból fér be a minisütőbe s hús sincs benne)...
A zöldségleveseim sem szoktak elfogyni aznap.
Igazából kizárólag a sütik, torták és a serpenyőben sült, emiatt kis mennyiségű ételeink fogynak el azonnal.
Ami jópár napig tart, azok köre kicsiny. A hüvelyesek tartoznak ide (csilisbab, sárgaborsófőzelék - ezt több nap után fasírttá szoktam alakítani) vagy a spenótfőzelék, mivel azt unom s lassan eszem, s eszünkbe sem jut főzelékből kicsit készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!