Mit csináljak, hogy ne legyen kemény a pizzatészta?
Figyelt kérdés
300 ml víz
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
500 g liszt
2,5 dkg élesztő (fél kocka)
1 teáskanál cukor
1 teáskanál só
Tepsiben sütöm magas hőmérsékleten, alufólián-rácson lehet, hogy jobb lenne? Vagy mit csináljak másképp?
2017. márc. 12. 19:33
1/2 anonim válasza:
Amikor megsütöd a pizzát tojassargajaval kenegesd meg ovatosan vagy vizzel
2/2 anonim válasza:
Hagyd ki a cukrot (igen, fehér liszt is eteti az élesztőt).
Lágyra dagaszd a tésztát.
Durumlisztet használj.
Vékonyra húzd.
Gyorsan süsd, magas hőfokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!