Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen kemény a pizzatészta?

Figyelt kérdés

300 ml víz

3 evőkanál extra szűz olívaolaj

500 g liszt

2,5 dkg élesztő (fél kocka)

1 teáskanál cukor

1 teáskanál só



Tepsiben sütöm magas hőmérsékleten, alufólián-rácson lehet, hogy jobb lenne? Vagy mit csináljak másképp?


2017. márc. 12. 19:33
 1/2 anonim válasza:
Amikor megsütöd a pizzát tojassargajaval kenegesd meg ovatosan vagy vizzel
2017. márc. 12. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Hagyd ki a cukrot (igen, fehér liszt is eteti az élesztőt).

Lágyra dagaszd a tésztát.

Durumlisztet használj.

Vékonyra húzd.

Gyorsan süsd, magas hőfokon.

2017. márc. 14. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!