Az gáz, hogy 12 éves fiú létemre imádok főzni?
Nagyon szeretek sütni-főzni (apukáméknál, nevelő apám szerint moslékot csinálok) egyszer egy szakács ismerősünk jött át és apukám meg a barátnője kitalálták, hogy én főzzek.Megkérdezte apukám, hogy milyen és azt mondta hogy:(apám neve) ez nagyon finom.És akkor mondts, hogy én főztem és nagyon megdicsért, azt mondta, hogy tehetségem van hozzá.
Szerintetek gáz az , hogy inkább sütök főzök apukámnál mint, hogy az ottani haverokkal játszak (apám barátnőjének az unoka öccsei).De azért néha lemegyek focizni :D.
Köszönöm!
Nevelő apám szerint homoszexuális vagyok mert főzök és, hogy az női dolog.
Sör helyet tejet eszik és muzsika tv hallgat.
Apukáméktól kaptam egy nagyon jó szakács könyvet,
és ki dobta azzal az indokkal:hogy (a nevem) nem lessz homoszexuális a B betűvel kezdődő módon!
Szerintem pozitívum,én imádom,amikor a párom néha napján főz nekem,bár..Az ő munkájában inkább a próbálkozás volt a fontos,nem a végeredmény. Cukrász egyébként,nekem volt szakács gyakorlatom még szakközépben,szóval mi ilyen sütős-főzős párocska vagyunk.
Ne hallgass azokra az emberekre,akik leszólnak,bántanak. Akár profi séf is lehetsz,ha akarsz.
Sz@rd le a nevelőapád,már bocsi!!!Az számít csak,amit te szeretnél,hidd el,semmi más!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!