Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti milyen mirelit halrudat...

Ti milyen mirelit halrudat vesztek, ha vesztek?

Figyelt kérdés
Én eddig csak Frostát vettem (bár ritkán eszem ilyet), mert ebben legalább nincs szálka -sajnos ettem már Iglot, amiben több is volt, a még olcsóbbat meg se merem próbálni. Viszont ennek jön le a prézlije sütéskor, ami miatt fröcsög a forró olaj.

2017. febr. 27. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező: sütőben nem próbáltad még sütni? Szerintem halrudat ott érdemes. Ugyan olyan finom, nincs olajszag, nem jön le a panír és semmi más kellemetlenség. Én vettem sokszor azt a spenótos sajtos cuccot meg sima halrudacskát is, mindig sütőben csinálom.
2017. febr. 27. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem sütőben, plöttyedt lesz tőle az egész. Eddig Tescosat vettem, mert szobatársam kitanulmányozta a halrudakat, és arra jutott, hogy abban található meg a legtöbb és legjobb minőségű halhús, de legutóbbi két vásárlásomkor már egyáltalán nem ízlett, valamit módosíthattak rajta. Frostára sajnálom a pénzt, pedig ízre az is jó.
2017. febr. 28. 14:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat az OFF-ért.

A sütőben meddig sütitek és kell-e forgatni a halrúdat.

2017. febr. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!