Régen a katonák miért pucoltak krumplit és ettek azt? Nem lett volna jobb a rizs? :o
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 17:20
11/23 anonim válasza:
Hülye háziasszony a kedves anyukád.Hülyézd le aki kinyomott a világra, esetleg állj a tükör elé, úgy mondogasd, hogy hülye.
14/23 anonim válasza:
Egyrészt kedves 18:31-es: akinek nem inge nem veszi magára, ezt még nem hallottad? De úgy látom te magadra vetted, ezzel magadat minősítvén. Tehát te is egy vagy közülük. :):)
Másrészt: a hülye háziasszonyt a piriburis hölgyekre értettem.
15/23 anonim válasza:
A piriburi valóban értelmetlen. Nem értem,hogy magát értelmesnek és nem hülyének tartó nő miért beszél,ír ilyen ostobán! A főzi,gyümi, meg a hasonlók is nevetségesek. Csak remélni tudom,hogy kisgyerek nem hallja ezeket szavakat,mert akkor szerencsétlen hogyan fog beszélni?
16/23 anonim válasza:
Szerintem, ha azt hallja, hogy"hülye háziasszony", akkor sem lesz verbálisan túlművelve.
Melyiket hallanád szívesebben a gyerekedtől
-piriburi
-hülye ... bárki.
Ez az az eset, amikor a szem, szálka , gerenda esete forog fent.
17/23 anonim válasza:
Egy rendes helyről offolás miatt kiraktak volna bennünket.
18/23 anonim válasza:
Én a hülyét szívesebben hallanám a gyerekem szájából, mint a piriburit, mert ez ostobaságot sugall, a hülye meg egy ténymegállapítás.
19/23 anonim válasza:
Na itt egy Napoleon-szindrómás, aki megítéli, hogy ki az ostoba,ki a hülye, ki milyen divatszavakat használhat, ki hogy éljen...
Megmondóember, nem a kérdésre ad választ.
Én sem, csak azért is BOCSIKA !
20/23 anonim válasza:
Ha bocsánatot kérsz, akkor se adsz választ... Különben meg a kérdező úgy látom nagy ívben sz@rik a kérdésre és a válaszokra, szóval nem tök mindegy? Vagy a moderátoroktól kérsz elnézést, hogy ne töröljék a válaszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!