Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Régen a katonák miért pucoltak...

Régen a katonák miért pucoltak krumplit és ettek azt? Nem lett volna jobb a rizs? :o

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Hülye háziasszony a kedves anyukád.Hülyézd le aki kinyomott a világra, esetleg állj a tükör elé, úgy mondogasd, hogy hülye.
2010. máj. 9. 18:31
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Hú de komoly beszólás:D
2010. máj. 9. 19:45
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
18:16 akkor háziférfi! :D
2010. máj. 9. 20:54
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

Egyrészt kedves 18:31-es: akinek nem inge nem veszi magára, ezt még nem hallottad? De úgy látom te magadra vetted, ezzel magadat minősítvén. Tehát te is egy vagy közülük. :):)

Másrészt: a hülye háziasszonyt a piriburis hölgyekre értettem.

2010. máj. 9. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
39%
A piriburi valóban értelmetlen. Nem értem,hogy magát értelmesnek és nem hülyének tartó nő miért beszél,ír ilyen ostobán! A főzi,gyümi, meg a hasonlók is nevetségesek. Csak remélni tudom,hogy kisgyerek nem hallja ezeket szavakat,mert akkor szerencsétlen hogyan fog beszélni?
2010. máj. 9. 23:11
 16/23 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem, ha azt hallja, hogy"hülye háziasszony", akkor sem lesz verbálisan túlművelve.

Melyiket hallanád szívesebben a gyerekedtől

-piriburi

-hülye ... bárki.

Ez az az eset, amikor a szem, szálka , gerenda esete forog fent.

2010. máj. 12. 14:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy rendes helyről offolás miatt kiraktak volna bennünket.
2010. máj. 12. 14:41
 18/23 anonim ***** válasza:
49%
Én a hülyét szívesebben hallanám a gyerekem szájából, mint a piriburit, mert ez ostobaságot sugall, a hülye meg egy ténymegállapítás.
2010. máj. 12. 20:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Na itt egy Napoleon-szindrómás, aki megítéli, hogy ki az ostoba,ki a hülye, ki milyen divatszavakat használhat, ki hogy éljen...

Megmondóember, nem a kérdésre ad választ.

Én sem, csak azért is BOCSIKA !

2010. máj. 13. 13:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha bocsánatot kérsz, akkor se adsz választ... Különben meg a kérdező úgy látom nagy ívben sz@rik a kérdésre és a válaszokra, szóval nem tök mindegy? Vagy a moderátoroktól kérsz elnézést, hogy ne töröljék a válaszod?
2010. máj. 13. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!