Most mehet a kukába a rizottó?
Figyelt kérdés
Életemben először főztem rizottót (amúgy sem vagyok egy nagy szakács). Nagyon finom lett (májas-gombás) a baj csak az, hogy most olvasom a neten, hogy ezek a rizottók másnap már ehetetlenek annyira kiszáradnak. Tudok valamit tenni, hogy holnap meg esetleg holnapután is lehessen belőle enni? Egyedül élek, nem számoltam ezzel. Magamnak mindig nagy adagot főzök és azt eszem 3 napig. Ha esetleg tejfölt kevernék hozzá vagy reszelt sajtot és úgy melegíteném meg?2017. febr. 26. 16:43
11/11 anonim válasza:
Hát a tejfölt tényleg ne! Olívaolaj, parmezán, zsír vagy vaj mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!