Mit készitsek háztartási kekszből, és meggyből?
En csinalnek egy kekszes pudingos sutit.
Nem tudom van e otthon pudingod.
Lerakod egy edenybe egy sor kekszet. Fozol egy suru pudingot,beleteszed a meggyet. Raboritod a kekszre es a tetejere ugyanugy raksz egy sor kekszet. A felso kekszretegre csinalhatsz csokimazat is ha nem akarod hogy olyan csupasz legyen
Lefőzött kávéval locsold meg a kekszet, őrölt dióval/kókusz reszelékkel/gesztenye masszával gyúrd össze. Kis golyókat belőle, és a közepébe 1-1 szem meggyet.
De a meggyet külön is felhasználhatod, ha leszűröd, lisztbe forgatod és rizskochba, sütés előtt belekavarod.
pudingot! A leggyorsabb és nem lehet elrontani.
Tegyél kekszeket a tál aljába, majd öntsd le a megfőzött puding 3/4 részével. Majd újra rakj a tetejére kekszeket, és a maradék pudingot terítsd rá. A végén szórd a tetejére egy meggyet.
5-ös: Neked valaki lenyúlta a játékautódat?
Én is szeretem a marhapörköltet, de ez a kérdés most nem arról szólt.
6-os: nem, most hogy kérdezed megnéztem, itt áll még az udvaron és be is indul.
De ez Sem tartozik különösebben a kérdéshez.:)
Egyébként a kérdező említ két komponenst hogy mi csináljon belőle.
Én nagyon jó vagyok improvizálásból, ha kajáról van szó, de ennyi információval mi a francot kezdjek?
Honnan tudjam, van-e otthon pudingpor vagy kakaó, kókuszreszelék, vagy akármi más, ha nem írja le?
Mondhatok én bármilyen receptet, ha csak a fele hiányzik.
"Mit készitsek háztartási kekszből, és meggyből?
ez van itthon,"
Tehát nincs tej, nincs pudongpor stb.
Ebből kb. meggyes háztartási kekszport lehet csinálni, mást nem igen.
Érdekes! A kérdező direkt írja, hogy mi van otthon, és nincs más. Mégis azok az "ötletek" vannak felpontozva, amelyek a pudingtól kezdve tejszínt és minden egyéb finomságot felsorol hozzá. Aki ennek megfelelően próbált valami értelmes dolgot javasolni, azok pedig 0-ra!!!
Ha van hozzávaló, akiket lepontoztok, azok is tudnak ám finomakat készíteni!
nagyon köszönöm,meg is csináltam,mert volt pudingpor! ezt nem irtam,bocsi,hogy emiatt ment a marakodás.
köszi mindenkinek-és a diós verzió is jól hangzik,kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!