Olyan sütit keresek, aminek folyós a közepe és újra lehet melegíteni?
Ettem egy étteremben egy olyan sütit, amit megmelegítettek, és folyós volt a belseje, úgy nézett ki, mint egy muffin, fagyival tálalták. Lávasüti volt a neve.
Szeretnék valami hasonlót sütni otthon, de olyat, ami akár több óra után, vagy akár másnap is újramelegíthető. Próbáltam már egy-egy receptet, frissen finom volt, de miután kihűlt már nem volt finom.
Ha esetleg tudtok ilyen receptet, akkor szívesen venném, köszi.
Mint írtam, úgy nézett ki, mint egy muffin, nem volt szó leveles tésztáról se, emiatt szóba sem jöhet a croissant. Nem arra gondoltam.
Viszont, ma visszamentem abba az étterembe, ahol ettem, és megkérdeztem a pincért, hogy csinálják, mondta, hogy pontosan nem tudja, csak annyit, hogy kisütik muffin formában, vagy hasonlóban, majd UTÁNA rakják bele a csokit, amim a belsejében van, mintha fánkot töltenének.
És így már lehet újra melegíteni, reggel megcsinálják, és egész nap melegíthető, akár másnap is.
Erre nem is gondoltam, de így mindjárt egyszerűbb a helyzet, muffint bárki meg tud csinálni, és kis lukat fúrni rá, majd megtölteni, azt hittem valahogy, nagyobb ördöngösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!