A sajtos pogácsa tésztájába a tejfölt helyettesíthetem natúr joghurtottal?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 13:56
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. febr. 14. 14:19
3/3 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű, hogy rávágom "Persze".
A tejföl 20 % zsírtartalmú, esetleg 12 %-os, a joghurt pedig csak 3,2-3,5 % zsírtartalmú.
A tészta állagán, ízén mindenképpen érződni fog, ha nem tejföl lesz benne.
Nem minden tejtermék csereszabatos egymással...
Esetleg a hozzáadott zsiradék mennyiségének növelésével lehetne valamennyire kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!