Ha egy receptben (pogácsa) élesztőt kell használni, de nincs itthon csak sütőporom, azzal helyettesíthetem?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 13:15
3/9 anonim válasza:
igen,de kemény lesz és ehetetlen
4/9 anonim válasza:
A kelt tésztához élesztő kell.Friss,vagy szárított.Tarts otthon szárítottat,sokáig eláll,és ugyanúgy megkel,mint a friss.Sütőporral is sok finomságot lehet készíteni,de a pogácsa nincs köztük:)
5/9 anonim válasza:
Sütőport leginkább olyan süteményekhez használunk, ahol a tojásfehérje fel van verve, ja és mindig össze kell keverni a liszttel.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Azt hiszem elmegyek akkor a boltba és veszek élesztőt!:)
2012. szept. 11. 14:03
7/9 eugwfze válasza:
----------------.................-------------fogadjunk hogy szőke vagy
8/9 A kérdező kommentje:
Fogadjunk, hogy nem vagyok szőke :P
2012. okt. 1. 08:40
9/9 anonim válasza:
Drága eugwfze!
Ez a kérdés már bennem is felmerült, és én sem vagyok szőke...nem lehet mindenki olyan okos, mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!