Hogyan tudnam itthon megaszalni a szilvat?
Figyelt kérdés
Nincs aszalogepem, a keresztapam ugy meselte, hogy ok a gaztuzhelyen szoktak, csak nem tuom hogy?2012. aug. 23. 18:00
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
anyukám egy vászonra terítette ki és napon aszalta. Mielőtt még igazán jó lett volna, mindig elfogyott. Szóval szerintem nem kell olyan nagy tudomány ehhez, csak idő. Szellős, tiszta, napfényes hely.bár nem tudom a napfény meddig áll még a rendelkezésünkre.
3/3 anonim válasza:
Vagy szabadban, olyan helyen, ahol szellőzik, és nem tudnak rászállni a legyek, bogarak, vagy sütőben. Mi sütőben szoktuk, 50 fokon. Kimagozva nem szárad olyan sokáig, de igy is több nap kell. Szerencsére nem fogyaszt sokat a sütőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!