Hogyan tudok répalevet készíteni itthon a konyhában?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 20:27
1/9 anonim válasza:
kell hozzá egy gyümölcscentrifuga.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor csak darabos lesz. Le lehet szűrni a levét?
2012. febr. 23. 20:38
4/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam préselni de nem sikerült.
2012. febr. 23. 20:38
5/9 anonim válasza:
Gyümölcscentrifuga nincs? Mert így macerás.
6/9 anonim válasza:
Ha nincs gyümölcscentrifugád, akkor turmixgép után krumplinyomó?
7/9 anonim válasza:
Turmixolás után passzírozd át egy minél kisebb lyukú szűrőn. A maradékot meg leves sűrítéséhez használhatod fel.
8/9 A kérdező kommentje:
A krumplinyómóval is próbáltam nyersen, de csak egy csepp leve volt.
2012. febr. 24. 05:29
9/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy apró lyukú reszelőn lereszelem, felteszem főni, annyi vízben, ami ellepi, teszek bele narancsot, és narancshéjat, /a fehér része nélkül/,cukrot ízlés szerint, és megfőzöm. Utána 2x annyi vizet adok hozzá, és még 5 percig főzöm. Ezután leturmixolom.Hűtőben 1 hétig eláll, de ha teszel bele tartósítószert, tovább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!