Leírnátok egy napi étrendeteket?
Reggelire egy kefír, egy alma, kb 5 dkg kecskesajt és 10 deka diákcsemege mix.
Ebédre (/uzsonnára, napközbenre) két-három otthoni csirkehúsos szendvics (azon kívül még sajt és zöldségek benne).
Vacsorára egy halkonzerv, vegyes zöldségköret (brokkoli, répa, karfiol, zöldborsó), paradicsomos-tejfölös-olívaolajos mártással és ez mellé még egy sima bolti zsemle, hogy a felitassam a szószt és teljesen kitöröljem a tányért a végén
23/F
Hat en elegge ossze-vissza eszek, szerencsere a sulyom miatt nem kell aggodnom. (BMI szerint korosan sovany vagyok, kivizsgaltattam magam tobbszor, semmi bajom nincs)
ma ezt ettem:
Smoothie kiwibol almabol es bananbol
Vegan nyers kakaos kenderfeherje turmix kokusztejjel
3 szalamis szendvics (sajtos kiflibol) paprikaval, kigyouborkaval
Egy banan
Az ebed altalaban elmarad, mert reggel 7-8tol eleszegetem folyamatosan a reggelimet fel 2ig
Vacsira szoktam fott etelt enni, mert akkor erek ra
Csirkemaj rizotto parolt zoldsegekkel volt a vacsi
Nagyjabol a tegnapi menu is ez volt, csak a smoothie volt masmilyen meg nem ittam feherjet, a vacsi meg bolognai volt
A feherjet azert iszom.neha, mert nem szeretem a husokat es nagyon keveset eszek belole. Egy.heten 1-2x szoktam inni, vagy ha bab, borso stb sincs a menuben a heten, akkor 3x
Az utóbbi két napban:
ma:
reggeli banán, mandarin és zabkeksz kókuszjoghurttal
ebéd avokádós chia szendvics paradicsommal, mozzarellával
vacsora szezámmagos tofu cukroborsóval teriyaki szószban, mellé kuszkusz
tegnap:
reggeli caprese saláta
ebéd ratatouille
vacsora teljes kiőrlésű zsemle hummusszal, paradicsommal, salátával
én ezeket ettem mostanában
sült csirke tökfőzelékkel
vöröslencse leves (sok zöldség, nincs sűrítés benne)
sült cékla és sült krumpli (tepsiben) konfitált csirkemájjal
paradicsomos tészta
halászlé
rántott hal céklás krumplipürével vagy zöldborsópürével
mostanában lesz:
párolt káposzta v káposzta saláta csirkemájhoz
avokádókrém vagy saláta
chills bab (normálisan marhahúskockákkal cheddarral)
reteksaláta rizzsel és tojással vagy zabfasírttal
humusz kenyérrel és salátával
reggelire zabkását szoktam, de mostanában nem ettem nagyon reggelit
instant zabkása, dióliszttel v fagyasztott erdei gyümölccsel v aszalt gyümölccsel v olajos magvakkal
Reggelire tegnap péksütit ettem.
Utána délben szalámis szendvicset paradicsommal.
Vacsorára lett kész a bableves és a csülök Pékné módra. Vegyes vágottal.
Általában a reggelim egyébként valamilyen szendvics, ha nem vagyok lusta, akkor tojásrántotta, bundáskenyér stb..ha csak kenyérért megyünk az Óccsó Pékségbe (igen tényleg ez aneve, hogy óccsó) és ott olyan péksütik vannak, hogy csurog a nyálam értük.
Ebédre mikor mit. Volt vörösboros gombaragu a héten, túrós csuszát csináltam apósnak, akkor ma még bableves lesz, holnap a csirkemellből gyrost csinálok, péntekre még nem tudom..
Ébredés után kávé, bundáskenyér.
Délelőtt gyümölcs, délután joghurt/magvak. Estére raclette, tükörtojás, melegszenya, vagy leves.
Amik voltak főételek:
- mustáros tarja, krumpli, kukoricasaláta
- hagymaleves sajttal
- chilis bab
- rakott zöldborsó
- sült kolbász mustárral friss kenyér
- gombás-tejszínes tészta
- rugós tészta milánói szósszal
- pizza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!