Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tejfölös pizzára tegyek...

A tejfölös pizzára tegyek pizzafűszert?

Figyelt kérdés
Most csinálok először tejfölös pizzát szóval minden jó ötlet jöhet. Ami eddig rá fog kerülni az tejföl, füstölt sajt, szalonna, hagyma, meg sonka.
2010. máj. 7. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Fokhagymát keverj a tejfölös alapba szerintem:) Jóétvágyat.. én is beküldenék most egy ilyet ,csak sajnos diétázom:)
2010. máj. 7. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is csak fokhagymát szoktam rá reszelni.Nagyon fini.Jó étvágyat!Nálunk hal lesz rizibizivel.
2010. máj. 7. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szóló is íra, zúzott foghagymát keverj ki tejföllel, majd a megsült, megolajozott pizzatésztát ezzel kend meg, aztán süsd kb 10 percig, ezután mehet rá a foghagymás tejfölös alap + a rávaló és süsd készre
2010. máj. 7. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
diéta mellett is ehetsz pizzát ;) teljes kiőrlésű liszt + fehér liszt (1-1 arányban), só víz, élesztő - vékony tésztát csinálsz - 10-12 %-os tejföl rá jó fokhagymásan, mozzarellasajt kevés, és sok lilahagyma, paradicsomkocka, paprika, vagy akár mirelit zöldség is...
2010. máj. 7. 10:23
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat akkor teszek rá foghagymát :D

Jó étvágyat nektek is :D

2010. máj. 7. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne foGhagymát, inkább foKhagymát.
2010. máj. 7. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kis pizzafűszert szórhatsz a tetejére és úgy rá a füstölt sajt...
2010. máj. 7. 12:10
 8/9 A kérdező kommentje:
juj tényleg most nézem mit írtam XD jah amúgy megcsináltam és nagyon finom lett :D
2010. máj. 7. 16:07
 9/9 anonim válasza:
hmm... nekem a kapros-tejfölös pizza a kedvencem:$
2010. máj. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!