Gyors almás süti receptet szeretnék. Aki tud ilyet megosztaná velem?
Gyors almafánkot tudnék írni, ha az olajban sült megfelel.
Írj, és majd leírom, ha érdekel.
Ezt nem kell sütni. Én a tetejére nem szoktam csokikrémet tenni mert nem szeretem, van mikor csak simán hagyom de néha hogy ne legyen olyan csupasz meg hamarabb megpuhuljon főzök a tetejére egy sűrű pudingot hogy megálljon rajta
Írom :)
HozzávalóK: 1 kiló alma, 30 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 2 tojás, 1 cs. sütőpor, olaj a sütéshez. Szóráshoz fahéjas porcukor.
A meghámozott almát lereszeljük, levét gyengén kinyomkodjuk. hozzáadjuk a tojást,cukrot a sütőporral elkevert lisztet. Jól összedolgozzuk fakanállal, majd bő forró olajba szaggatjuk evőkanállal.
Szép pirosra sütjük, papírtörlőre szedjük. Tálaláskor fahéjas porcukorral megszórjuk.
Nagyon finom és egyszerű, gyors. Fél adagban is érdemes elkészíteni, mert kiadós.
Nem tudo mennyire gxors, de holnap ilyet sutok. Kismenyem tej, tojas nelkul ehet csak, a kommentek jok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!