Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz nálatok holnap az...

Mi lesz nálatok holnap az ünnepi ebéd?

Figyelt kérdés

Hány fogásos?

Most keresek inspirációt a sok akció közül, hova menjek boltba

2017. jan. 28. 12:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ma volt húsleves és szezámmagos csirkemell krumplipürével, mert a leves és a püré maradék, nem akartam kidobni, se még egy napig tárolni. Így most megcserélődik a menü, holnap sütök fánkot, ha már farsang van, meg valami gyors zöldségkrémlevest összedobok elé.
2017. jan. 28. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Nem is értem hogy a vasárnap miért ünnep. Egyébként azt beszéltük a barátnőmmel hogy több napra főzünk babgulyást, mellé pedig csinálok fahéjas csigát, meg mai napról maradt egy kevés rántott hal.
2017. jan. 28. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
A vasárnap heti pihenőnap, nem egyéb. Bár egyes vallások szerint ilyenkor dolgozni nem szabad, de akkor, ki a jóisten főzne a családnak, vagy akár magának.Nem vagyok ateista, de egy vasárnap nem ünnepnap nálunk sem, csak pihenőnap, a főzés meg akárhogy is nézzük , mégiscsak munka, még, ha szívvel-lélekkel csináljuk akkor is.
2017. jan. 28. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Becsinált leves, pirog, hacsapuri, húslevesben érlelt rántott karaj, saláták, profitterol.
2017. jan. 29. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!