Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nálatok mi most az ebéd és a...

Nálatok mi most az ebéd és a vacsora?

Figyelt kérdés

2016. márc. 6. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Most még nincs ebéd, vacsora meg pláne. Egyébként délután étterembe megyek.
2016. márc. 6. 11:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebéd:

előétel: minestrone leves

főétel: spagetti pomodoro

desszert: áfonyás muffin vaniliakrémmel

Vacsora:

fokhagymás-limeos csirkemell

köret: római saláta, jégsaláta, bébirépa, lilahagyma, kaliforniai paprika, mézes-mustáros öntet

2016. márc. 6. 11:28
 3/13 A kérdező kommentje:
2: köszönöm!
2016. márc. 6. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

Hétvégén nálunk nem nagyon van ilyen, hogy ebéd-vacsora, akkor eszünk, amikor megéhezünk :D Általában dél körül van reggeli először :D

Tegnap volt zelleres burgonyakrémleves, ebből még maradt, és vajban párolt petrezselmyes-fokhagymás gombafejek kuszkusszal. Ma szerintem este majd szójaszószos grill padlizsán és puha rizs lesz.

Nagyon fáj az ínyem így csak puha ételeket bírok enni mostanában :(

2016. márc. 6. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Ebédre tavaszi tekercs lesz, vacsorára majonézes tojás és tavaszi saláta.
2016. márc. 6. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Ebéd: Szalonnás répa parmezánnal, mákos-megyes sajttorta

Vacsi: (meg a holnap-holnaputáni ebéd) párolt zöldség és sült csirkecomb

2016. márc. 6. 12:18
 7/13 anonim ***** válasza:
24%

A reggelim Wellnes Mix Diät volt, a Rossmanból.

Ebéd gyanánt kisütöttem a tegnap a hűtőbe száműzött pizza tésztát, közben bekevertem egy kevert gyümis sütit.

A pizza halas pizza volt, kukoricával, paradicsom alapszósszal.

Később lehet kifőzök egy egyszerű zöldséglevest, krumplival, hagymával és levestésztával.

Kezd fogyni a készlet :D

Van még itthon melegszendvicskrém bontatlan, lehet, hogy az esti pizzára kerül, de lehet, hogy tésztához felmelegítem, zöldborsóval, leveskockával.

:)

2016. márc. 6. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
A párom kelkáposztafőzeléket eszik tükörtojással, nekem ma fura napom volt, szokatlan időben kezdtem enni, még délelőtt, körtés és mákos piskótát, s egy kis maradék zöldségcurryt rizzsel. Edzés után délután/este tojást fogok enni. Van brownie is, de az inkább a párom holnapi munkahelyi reggelije lesz. Bár elég nagy lett ahhoz, hogy ma is fogyjon belőle.
2016. márc. 6. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Levest ma nem főztem, főételnek sertésszeleteket sütöttem paprikával, paradicsommal, hagymával, krumplipürét ettünk hozzá. Desszertnek gyümölcsös puding. Ez lesz a holnapi ebéd is, dupla adag készült a húsból.

A vacsora valószínűleg szendvics lesz.

2016. márc. 6. 13:32
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Az ebéd: karalábéleves tejföllel

Sütőben sült joghurtos-fűszeres pácban csirkemellfilé és csirkecomb, baconnel és sajttal a tetején, köretnek sült zöldség, illetve sült krumpli.

A vacsit még nem tudom, ennyi kaja után lehet elmarad.. :) Talán túró-joghurttal,fahéjjal és meggyel.

2016. márc. 6. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!