Ebéd:
előétel: minestrone leves
főétel: spagetti pomodoro
desszert: áfonyás muffin vaniliakrémmel
Vacsora:
fokhagymás-limeos csirkemell
köret: római saláta, jégsaláta, bébirépa, lilahagyma, kaliforniai paprika, mézes-mustáros öntet
Hétvégén nálunk nem nagyon van ilyen, hogy ebéd-vacsora, akkor eszünk, amikor megéhezünk :D Általában dél körül van reggeli először :D
Tegnap volt zelleres burgonyakrémleves, ebből még maradt, és vajban párolt petrezselmyes-fokhagymás gombafejek kuszkusszal. Ma szerintem este majd szójaszószos grill padlizsán és puha rizs lesz.
Nagyon fáj az ínyem így csak puha ételeket bírok enni mostanában :(
Ebéd: Szalonnás répa parmezánnal, mákos-megyes sajttorta
Vacsi: (meg a holnap-holnaputáni ebéd) párolt zöldség és sült csirkecomb
A reggelim Wellnes Mix Diät volt, a Rossmanból.
Ebéd gyanánt kisütöttem a tegnap a hűtőbe száműzött pizza tésztát, közben bekevertem egy kevert gyümis sütit.
A pizza halas pizza volt, kukoricával, paradicsom alapszósszal.
Később lehet kifőzök egy egyszerű zöldséglevest, krumplival, hagymával és levestésztával.
Kezd fogyni a készlet :D
Van még itthon melegszendvicskrém bontatlan, lehet, hogy az esti pizzára kerül, de lehet, hogy tésztához felmelegítem, zöldborsóval, leveskockával.
:)
Levest ma nem főztem, főételnek sertésszeleteket sütöttem paprikával, paradicsommal, hagymával, krumplipürét ettünk hozzá. Desszertnek gyümölcsös puding. Ez lesz a holnapi ebéd is, dupla adag készült a húsból.
A vacsora valószínűleg szendvics lesz.
Az ebéd: karalábéleves tejföllel
Sütőben sült joghurtos-fűszeres pácban csirkemellfilé és csirkecomb, baconnel és sajttal a tetején, köretnek sült zöldség, illetve sült krumpli.
A vacsit még nem tudom, ennyi kaja után lehet elmarad.. :) Talán túró-joghurttal,fahéjjal és meggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!