Torta tetejére habtejszínből lehet-e valami krémet (habot) gyártani?
Figyelt kérdés
Van habfixálóm, de még sose csináltam, verjem fel a habfixálóval, az elegendő, nem áztatja el a piskótát?2017. jan. 27. 18:15
2/6 anonim válasza:
Habfix nélkül sem áztatja el a piskótát :)
A tejszínt egyébként a torta ízétől függően díszítheted csümölcsökkel, csokireszelékkel, apróra vágott dióval/mogyoróval/mandulával, stb. :)
3/6 A kérdező kommentje:
bocs a hülye kérdésért, de teljesen kezdő vagyok, a habtejszínhez kell cukrot tenni, hogy jó legyen?
2017. jan. 27. 20:10
4/6 anonim válasza:
Ízlés kérdése, kóstold meg neked hogy ízlik.De a cukrot azelőtt kell bele tenni, hogy felvernéd.
5/6 anonim válasza:
attól függ,hogy milyen habtejszín,a hulala pl cukrozott. ez nem igazi tejszín,szóval az ízét sokan nem szeretik,kicsit mű,de dolgozni nagyon jól lehet vele.
én a cukrozatlan tejszínhez sem szoktam rakni cukrot,mert úgyis egybe eszed a a tortát és akkor nem feltűnő,hogy cukrozatlan a tejszín. 1 nappal felhasználás előtt tedd hűtőbe.
6/6 anonim válasza:
nem tudom miért lett lepontozva a válaszom,de érdekelne,hogy mit tudok rosszul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!