Habtejszínből hogyan lehet kemény habot csinálni?
Figyelt kérdés
Muffin tetejére szeretnék olyan habot csinalni mint ami a cupcakeken van. Eddig cukraszhabot hasznaltam ami nagyon bevallt de most nem talaltam a boltban ezert vettem Magicmilk habtejszínt. Ebből hogy tudnék kemény habot csinálni?2016. jún. 27. 13:49
1/8 anonim válasza:
A habtejszín sokkal jobb, mint a cukrászkrém. Természetes, adalékanyag-mentes. Egyszerűen felvered elektromos habverővel,tetszés szerint adhatsz hozzá habfixálót, de nem muszáj.
2/8 anonim válasza:
Siman verd fel habverovel par perc alat kesz esetleg tegyel bele habfixalot
4/8 anonim válasza:
Mielőtt nekiállsz, ezt is jól hűtsd le! Utána habverő vagy robotgép. A csomagolására nincs ráírva az elkészítés módja?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem a csomagolásán csak valami habszifonos variáció van :/
2016. jún. 27. 14:23
6/8 anonim válasza:
Habfixálót adj hozzá ha már félig kemény a hab és úgy verd tovább, különben szétfolyik a sütin.
7/8 anonim válasza:
Ahogy már írták, a lehűtés nagyon fontos. Nagyon hideg legyen. Habfix nem árt, mert a legjobb tejszín is tud csalódást okozni,sajnos.A habzsákkal is óvatosan bánj, inkább kevesebb habbal dolgozz egyszerre, mert a nyomástól is összetörhet a hab.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát én hiába próbáltam felverni habverővel továbbra is folyt mint a víz :')
2016. jún. 29. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!