Nálatok mi ennek a neve?
Figyelt kérdés
Panírozás után a megmaradt prézlit és tojást összekerjük és kisütjük. Ezt a nagymamám is egérnek nevezte, én így ismerem. Gyerekként jobban szerettem, mint a rántott húst, és az én gyerekeim is szeretik.
A férjem családjában nem is hallottak ilyenről.
Ti ismeritek? Hogyan nevezitek?
2017. jan. 24. 07:41
21/28 anonim válasza:
Nálunk tojás és liszt volt, csak maradéknak hívtuk
22/28 anonim válasza:
Nálunk kenyérke, nagyon szeretjük :)
23/28 anonim válasza:
Mi üresnek. Ugyanis nincs benne a husi, szóval üres. :D
24/28 anonim válasza:
Nálunk ennek a neve: hogy is hívják??
27/28 anonim válasza:
Nálunk nincs konkrét neve, de én is nagyon szeretem. Gyerekkorunkban versenyeztünk érte apuval, mert ő is imádta, de mindig hagyott minket nyerni a tesómmal :) Ma is csinálom, ha húst vagy egyebet rántok. Maradék morzsa+tojás összekeverve, kisütve. Mifelénk a lisztet nem teszik bele.
28/28 anonim válasza:
Nálunk is halacska!
Úristen nem gondoltam volna,hogy mások is hívják így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!