Nálatok mi ennek a neve?
Figyelt kérdés
Panírozás után a megmaradt prézlit és tojást összekerjük és kisütjük. Ezt a nagymamám is egérnek nevezte, én így ismerem. Gyerekként jobban szerettem, mint a rántott húst, és az én gyerekeim is szeretik.
A férjem családjában nem is hallottak ilyenről.
Ti ismeritek? Hogyan nevezitek?
2017. jan. 24. 07:41
1/28 anonim válasza:
Nem ismerem, felénk ez nem szokás.
3/28 anonim válasza:
Mi is egérkének hívjuk, én is nagyon szeretem, újabban szoktam beletenni reszelt sajtot is, és paprikát, borsot, néha petrezselyemet is.
5/28 anonim válasza:
Halacska a neve! Nagyon szeretjük!
6/28 anonim válasza:
Mi nem hívjuk semminek, de nagyon szeretjük!
8/28 anonim válasza:
Férjem imádja. Ők pofázninak hívják :D
9/28 anonim válasza:
Nagymamám szokott ilyet csinálni. De úgy emlékszem, hogy ő csak a tojást meg a lisztet keverte össze és azt sütötte ki. A panírmorzsát nem tette hozzá. Nagyon szeretem! Mi pampuskának hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!