Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mai világban nagyon ciki ha...

Mai világban nagyon ciki ha valaki nem tud főzni 20-30 éves korában sem?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 11:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%
Te sem egy szóval válaszoltál, hogy igen, vagy nem, hanem folyamatosan kötekedsz!
2017. jan. 18. 16:12
 22/26 anonim ***** válasza:
19%
Dehogynem, az első válaszoló vagyok. A "kicsit" szó a válaszom + az indoklás.
2017. jan. 18. 16:17
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

"Dehogynem, az első válaszoló vagyok. A "kicsit" szó a válaszom + az indoklás"

Az indoklásban fölöslegesen taglalva egy meglehetősen életszerűtlen és ritka helyzetet.:-) No mindegy, annyit nem érsz, hogy a féloldalas hülyeségedre részletesen válaszoljak.

2017. jan. 18. 16:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok tavaly szeptember környékén kezdtem főzni tanulni most jutottam el odáig, hogy amit elkészítek, mindenki dicséri. Persze nem egy Gordon Ramsay vagyok de sok Ízőrzőket néztem, Borbás Marcsit,Receptdarálót,Laci bácsi konyháját. Igazából addig nem ciki amíg szülőkkel élsz bár az én lányomnál mindig lesz egy nap, mikor ő főzhet majd, hogy tanulja meg... én már ott tartok, hogyha főzök vmit akkor azt nézem, hogy mit tudok belőle még kihozni. Pl bableves csipetkével, főtt csülökkel akkor utána a csülök mehet a sütőbe pékné módra.. vagy pörköltnél, ha sokat csinálok, másnap mehet a sütőbe brassóinak krumplival v hortobágyi húsos palacsinta tölteléknek.. de pl húslevesnél is a megmaradt zöldségeket pürésítem és zöldséges fasírtot csinálok... főzelékeknél francia habarást használok a normál helyett... Tehát nálam az vn, hogy összeírok egy olcsó listát, hogy mit akarok a héten főzni. Megveszünk mindent az auchanba vagy a piacon aztán mikor adott napon főzök kigondolom, hogy tényleg azt akarom e főzni v találok e vmit ami ugyanazokból az alapanyagokból kijön és másnapra is tudok e belőle főzni. Pl, ha nokedli van köretnek akkor csinálok sztrapit és akkor másnap párom azt pörivel eszi v magába :) szeretek főzni és jó, ha vki korán megtanulja de az se baj, ha nem tud amíg önálló addig 790/menüt lehet venni plusz reggeli és vacsora max 1500 megy el egy napra ami 45e egy hónapra..ha már ketten vannak akk úgyis megtanul mert az átlagfizuhoz nézve egy albiban a 85 rengeteg kajára..én mindig azt nézem, hogy tudnánk olcsón kijönni a kaját illetően mert nem szeretem, ha az egész fizu arra megy rá :) eddig 4én 24, 15én 10e forintot hagytunk a boltban az 35e plusz rádobok egy 10t a kisebb vásárlásokra.. kb 45e eddig kajára... úgy, hogy gyümölcs, nasi, minden benne volt.. még egyszer tervezünk nagybevásárlást durván 60e lesz kettőnknek kajára.. szóval nem, nem ciki, ha a szükség úgy hozza, beletanul az ember és ráérez szépségére :)
2017. jan. 18. 17:09
 25/26 anonim ***** válasza:
17%

32 éves vagyok, 16 éve főzök, kb. 10 éve mindennap.(most fogok hozzá pl. vadast csinálni)

A 7 éves lányom elmondja, hogy mondjuk egy fasírtot hogy készítünk el.

Szóval, igen, nagyon gáz ha valaki olyan hülye, hogy képtelen magának kaját csinálni.

Járunk mi is étterembe, de nekem hobbi és szórakozás a főzés.Attól mert valaki nem szeret főzni, illő megkülönböztetni a fakanalat a szedőkanáltól.

Én speciel körberöhögöm azt, aki egy tojást nem tud megsütni.Az ilyen ember életképtelen, szememben egy selejt.

2017. jan. 18. 17:13
 26/26 anonim ***** válasza:
83%

És mintha az lenne a tapasztalatom, hogy a fővárosban nem főznek az emberek, inkább rendelnek.

Kinek mi, de sokkal jobb amit az ember a saját ízlése szerint készít el.

2017. jan. 18. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!