Hány éves a lány? Mert már kb. kamaszodás környékén kezdődnie kellene a leválásnak.
2016. szept. 5. 17:34
2/11 A kérdező kommentje:
Nem lóg állandóan rajtam ,sőt többször koptat le mint szeretném, csak néha igényli,hogy együtt menjünk valahova. 16/éves.
2016. szept. 5. 17:36
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Néha ki kell állni magatokért és nem minden hülyét meghallgatni. Én pl. azt csinálom, amit akarok és egyáltalán nem érdekel másnak mi a véleménye.
2016. szept. 5. 17:42
4/11 anonim válasza:
Én sem értem, mi ez, hogy manapság minden természetes dolog ciki...
Én mindig szívesen mentem anyámmal strandba, boltba, egyáltalán nem hagytam abba 14 vagy 20 vagy 25 évesen, de akkoriban nem is tudtam, hogy ez bárkinek is ciki lenne...
2016. szept. 5. 17:44
5/11 anonim válasza:
"de sokan ezt cikinek tartják"
Kik? Sokan? és miért olyan fontos a szavuk?
Lehet, hogy ezt kellene tisztázni a lányoddal együtt nektek, hogy fontos-e ez,
mert ezért ciki ebben a szar világban olyan sok minden.
Nem is szar egyébként.
2016. szept. 5. 17:50
6/11 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, és imádok pl. apukámmal cukrászdába menni néha, sőt, esetenként moziba is szoktunk. :)
Anyuval meg a boltokat járjuk néha.
Nem érzem cikinek, de ha valaki szerint az, akkor magasról teszek a véleményére.
2016. szept. 5. 17:53
7/11 anonim válasza:
Nem ciki. Az éretlen kamasztársadalom találta ki, hogy ez meg az mennyire kínos és ciki. Akik ValóVilágon szocializálódnak/szocializálódtak. Nem kell rájuk figyelni.
2016. szept. 5. 18:00
8/11 anonim válasza:
Ki a frászt érdekel, melyik hülye mit gondol?? Nekem is van lányom, 22 éves, de még mai napig is eljárunk együtt is ide-oda.Akár vásárolni, moziba, fagyizni, stb.Pedig már külön lakik a párjával, csak éppen velem is tartja a normális családi kapcsolatot.Tudtommal még senki nem tartotta ezt cikisnek.De ha annak is tartaná, nem érdekel minket, biztos csak irígy.
2016. szept. 5. 18:04
9/11 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ezt valaki cikinek tartja.
Meg hogy nevetséges emberek véleményére adtok.
Eszembe nem jutna, hogy ciki valahova menni az anyámmal, jézus.
2016. szept. 5. 18:06
10/11 anonim válasza:
az teljesen más ha valaki a felnőtt gyerekével megy valahova,
de 16 évesen ciki lehet mert azt gondolják még nem elég önálló hogy egyedül menjen vásárolni azért kísérgeti az anyuka
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!