Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Help! Help! Itthon semmi,...

Help! Help! Itthon semmi, ehes vagyok es nincs penzem. Segitene valaki?

Figyelt kérdés
A felallas az, hogy a szuleimnek most nincs a legjobb anyagi helyzete, en meg gyujtok. Kolis vagyok, hetente 1000 ftot kapok, igy eleg nehez. Teszta van, egy fej krumpli, kenyer, hagyma, fokhagyma, zab (unom a zabkasat, sosat szeretnek enni) es so, pirospaprika illetve bors. Mit tudok kesziteni?:(

2017. jan. 17. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Én sokszor zsiradék nélkül teszem oda a hagymát, ne ez tartson vissza :)

Tapadásmentes edénybe tedd, én ilyenkor teflonos serpenyőt használok. Ha nagyon félsz tőle, egy lehelletnyit megvizezheted a serpenyőt, de nyilván ne álljon benne a víz azért... annyi a titka, hogy míg nem ereszted fel valamivel, folyamatosan kell kevergetni.

2017. jan. 18. 02:36
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Mire gyűjtesz egyébként és miből?
2017. jan. 18. 03:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Most vagyok 10.es sajnos...

Egyebkent megoldodott, anya azt mondta, nem ezen mulik es nem olyan a helyzet, ahogy gondolom, ugyhogy utazott 90 kmt azert, hogy hozzon nekem otthonrol valami ehetot:) vegul az lett, hogy televan egy polc a hutoben

2017. jan. 18. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ok, de bármikor tudok segíteni, ha budapesti vagy.
2017. jan. 18. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Hát az nagyon kevés :(

Ha napi 1000 ftod lenne tudnék segíteni de mire gyűjtesz? Miért nem eszel inkább? Mi az ami fontosabb most az ételnél? (Nem kötözködés)

2017. jan. 18. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

Az ilyen szülőknek hogy a p.csba lehet gyerekekük?

Heti ezer ft..

A nagyon hátrányos helyzetű iskolásoknak én így tudom biztosítva van az étkezéstetésük,nem?

Csak egy kis papírmunka

2017. jan. 19. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!