Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A banán chips hogyan tehető...

A banán chips hogyan tehető ehetővé? A kőkemény nem jön be.

Figyelt kérdés
Hogyan szokták fogyasztani a kevésbé bátrak? Aki nem akarja beletörni a fogát vagy akinek műfogsora van, annak kerülnie kell. Beáztatni lehet? Vagy mit kellene csinálni vele?

2017. jan. 16. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Adrika, a te agyműködéseddel is lehet valami gond, ha a kérdező kommentjéből nem tudtad felfogni, hogy a szülei számára keres valami megoldást.

De, gondolom a sok szakértő, és "jóindulatú " válasz után (amilyen tiéd is ), már ki is hajította az egészet... amin egy cseppet sem csodálkoznék.

Valaki feltesz egy ártalmatlan kérdést, amire kifejezetten rosszindulatú válaszokat kap többnyire.

Nem csoda, ha több kérdést nem fog feltenni a Gyk-ra,ami viszont az üzemeltetőnek sem fog hasznot hozni...

2017. jan. 18. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy egy "kész" terméket bármivé lehet varázsolni, akinek van hozzá sütnivalója.
2017. jan. 18. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
adrikám, téged sem az eszedért szeretnek :)
2017. jan. 18. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyümölcssalátába teszitek, amiben van pl. darabolt ananász és annak a leve is,abban felpuhulhat, az aszalt áfonya is felpuhul. Persze hagyni kell neki időt.
2017. jan. 18. 22:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok kedves választ! Nagyon jól esett, hogy a többség értette a kérdésemet. Mostanáig vissza se akartam nézni ide, csak láttam a kérdéseim között, hogy milyen sok válasz érkezett, gondoltam, elolvasom. Remek ötleteket adtatok, alkalom adtán ki fogjuk próbálni.

Végülis kinyitottuk a zacskót, és nem volt olyan kemény, mint amit egyszer régen kóstoltam. Kellemesen roppanós volt, el lehetett rágni műfogsortörés nélkül is. :)

2017. márc. 9. 19:08
 16/16 anonim válasza:
Maximálisan megértem a problémát! Én is imádom a banán chipset, de akármennyire is szeretem, egyszerűen nem tudom megrágni, pedig jók a fogaim. Erre a problémára én is kerestem megoldást. Azt gondoltam a keresőbe beírva találok választ, de nem találtam. Már le is mondtam róla, mer többször felsértette a szájpadlásomat és nem ér az egész annyit. Aztán egyszer egy szálloda éttermében volt kirakva kis tálkában banán chips, és gondoltam veszek belőle 1-2 darabot. Meglepődve tapasztaltam, hogy közepesen puha és omlós!!! Azta ... mindenit jegyeztem meg hangosan :))) Megkérdeztem a pincért hogy lehet ez, hol lehet ilyen kellemesen omlós banán chipset kapni. Az volt a válasz: pár darab aszalt szilvát, aszalt barackot kell a banán chipsz közé dobni, 1-2 napra befőttes üvegbe zárni és kész a zamatos omlós csoda. Azóta szinte minden nap fogyasztom és imádom! Remélem tudtam segíteni :)
2023. okt. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!