Milyen levest ajánlanátok tökfőzelék mellé?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 09:34
1/6 anonim válasza:
Húsleves, paradicsom leves, ragú, vagy valamlyen aprólékből készültet.
2/6 anonim válasza:
Én gulyáslevest (ha a tökfőzeléket nem pörkölttel eszitek, hanem csak úgy magában)
3/6 A kérdező kommentje:
Kitaláltam közben én is valamit és ha minden igaz, kolbászos krumplilevest főzök :) Azért a ragu sem rossz, köszönöm a tippeket :D
2010. máj. 5. 10:26
4/6 anonim válasza:
Nem egyszerü a kérdés?
a tökfőzelék itthon nem általános étel (sztem) bár én roppantul szeretem főleg ha fris és ress(ropogós) valamint minálunk MO-n, feltétekkel fogyasztják értem ezalatt a pörkölt, fasírozott, tükörtojás, bélszínrolló, stb stb. ezért inkább önálló étel mint valamilyen étkezés fogása, de ha már leves akkor melegen ajánlom előtte a hagymalevest,paradicsomlevest, vagy bármlyen friss könnyü zöldséges krémlevest, mivel a tökfőzelék egy könnyű étel ne rontsuk el semmilyen nehéz gulyással,vagy miegymással.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igazad van, nem rontom el nehéz levessel, a könnyű csirkeragu nyert. És feltét nélkül fogyasztjuk.
2010. máj. 5. 12:13
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem tökfőzelékhez egyből a tarhonya, vagy a lebbencsleves jutott eszembe :) Mást el se tudok képzelni mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!