Mit süssek vagy fözzek a szombati bulira 4-ünkre 1000-ftból?
TESCO van közel. Apróságok vannak pl liszt olaj élesztő sajt tejföl lila hagyma... fűszerek.
Mindenevőek vagyunk.
Süss két tepsi pizzát. Feltétnek való, valami olcsó felvágott, sajt, egy pizzakrém vagy paradicsomsűrítmény talán ki jön egy ezresből.
Nagy dőzsölésre ne számíts belőle.
Paradox de mindent megeszünk de dó lenne ha jobb lenne mint amire számítunk. A pizza nagyon jó ötletnek tűnik.
Lehet annál maradok. Kivéve ha nincs jobb ötlet.
Amúgy körömpörköltön is gondolkoztam mert 200ft a füstölt körömnek kilója. Paprika van 5kg köröm meg elegendő. Apró darabokban kuktában előfőzve jó az. De csirkepaprikás is téma volt mert 390ft kg-ja az egész csirkének. De a kacsa se lenne rossz ötlet csipetkével.
1kg pacal is 1000ft és van egy csomag tésztám...
Nagy kedvenc és olcsó a bőrpörkölt 100ft/kg a konyhakész bőrnek. Múltkor 30l főztem belőle 7-en ettük 2 nap alatt fogyott el.
Rántott párizsi petrezselymes burgonyával... :( Ettem eleget. Rakottas vegetáriános dolgok is jók. Van másfél csomag rizsem. Fánk, lángos, van 3l olajam, hozzá meg lisztem élesztőm. De nem az igazi valamiért. NEm tudom mi a baj velük lehet a bőség zavara!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!