Milyen tortát süssek a vőlegényemnek?
Figyelt kérdés
40-születésnapja lesz és valami különleges tortát szeretnék neki készíteni. Eddig még nem sütöttem túl bonyolult tortákat, valami olyan receptet szeretnék, amit nem lehet olyan könnyen elrontani és mégis különleges. Előre is köszönöm az ötleteiteket!2016. nov. 30. 10:05
1/3 anonim válasza:
Én olyat sütnék, hogy 4 vékony piskótalapot megcsinálnék, 2 simát, és 3 kakaósat, és ezt váltakozva raknám egymásra, közé pedig valami finom tejszínes-pudingos gyümölcsös krémet tennék, vagy csokikrémet, vagy vaníliát, karamellt, amit ő szeret, attól függ. A tetejére is kerüljön krém, és persze az oldalára is. A tetejére vennék egy különleges tortadíszt, tortadarát, Lidl-ben láttam pár érdekeset, de persze más boltokban is van. Tök jól néz ki, hogy mikor felvágod, akkor csíkos a tészta. :)
2/3 anonim válasza:
Lúdláb tortát vagy Rigó Jancsi tortát csinálnék.Mindegyik finom, csokis könnyű krémes.
3/3 Szimeon válasza:
Egyszerű a palacsinta torta. Sütsz kb. harminc palacsintát. Egymásra rakod ezeket. Közéjük teszel némi lekvárt, vagy amit akarsz. A tetejét leöntöd csokoládéval, vagy valami vaniliás habbal. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!