Lányok! Milyen gyakran főztök az uratoknak?
Figyelt kérdés
Közvetlen az összeköltözés utáni időszak érdekelne. Mindig készítetek ebédet, vacsit az barátotoknak, vagy esetleg több napra főztök előre? Vagy hogy oldjátok meg? Esetleg gyors kajaötleteket is írhattok, főleg vacsira.2017. jan. 5. 23:04
11/14 anonim válasza:
1. Nincs uram, házastrásam/férjem van, aki az egyenjogú partnerem, nem az uram és parancsolóm
2. Én is meg a férjem is heti kb. 1-2x főzünk. Általában 2 napra.
3. Ha a férjem tőlem várná el, hogy minden nap a konyhában álljak, nem házasodtunk volna össze...
12/14 anonim válasza:
Hétvégén főzök komplett menüt, hétfőre rendszerint marad belőle - azt visszük munkába. Hét közben is főzögetek 1-2 napra előre, szintén azért, hogy másnap vihessünk belőle ebédet magunknak, ilyenkor egyszerűbb ételeket: főzelékeket, tésztákat dobok össze. Vacsorára nem főttet eszünk, szendvics,joghurt, sajt, házi kőrözött, virsli és hasonlók kerülnek az asztalra.
13/14 anonim válasza:
Nincs uram. Mert nem vagyok rabszolga.
Főzni pedig KÖZÖSEN szoktunk vagy felváltva, MERT mindketten teljes állásban dolgozunk.
Aki házvezetőnőt akar, az keressen annyit, hogy meg tudja fizetni, vagy a bejárónőt vagy azt a nőt, akit el bír tartani ÉS az illető otthon is akar maradni. Minden, ettől eltérő esetben mozduljon meg a tohonya paraszt.
14/14 anonim válasza:
Minden nap fozok mert raerek de csak fel adagot annyit amennyit megeszunk meg annyit amennyit elvisz parom. Heti egyszer jarunk vasarolni, elore megtervezem a heti menut ugy, hogy valtozatos legyen. Nem nezegetem, mi az akcio, mert az auchanba jarunk - az van kozel - es ott a sajat markas termekeket vesszuk. Nem erne meg a tescoba menni mert a varos masik vegeben van es amennyit elautokazunk annyibol bevasarolunk. Huvelyesekbol szoktam a legtobbet fozni mert telen kell a vitamin es ehhez nehez ilyenkor hozzajutni. Eszunk: lencse,bab,sargaborso,fagyasztott borso,tok,sutotok. Ezek kozul a borso ami kicsit dragabb, 600 ft kgja, a tobbi 100-300 forint kozott van. Lehet az alabbiakbol lencsefozeleket,tort paszulyt,hagymas babot,sargaborso fozeleket,tokfozeleket,sult sutotokot.Feltek kozul is sok mindent tudok rarakni hagymas virslit, fasirtot, hamis fasirtot, oldalast (fel kg eleg), rantott parizer, rantott hagymakarikak. Levest is szoktam csinalni egyszeru a rantott leves tojassal,noklival,a krumplileves,a zoldsegleves,a fokhgyma-krémleves piritott kenyerkockaval,a frankfurti leves,a bableves,barmilyen masfajta kremleves. Krumpli,hagyma,teszta is olcso. Tocsni,dodolle,toki pompos,krumplis teszta,paprikas krumpli,krumpli fasirt,krumpli nudli,sztrapi,rakott krumpli,krumpli langos,grizes,lekvaros,makos teszta,krumpli pogacsa. Husbol a csirkeszarny-,comb-,nyak-,maj olcso,daralt hus. Tobbfelekeppen varialhatod. Desszertnek turogomboc,palacsinta,almas pite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!