Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek karácsony után?

Mit főzzek karácsony után?

Figyelt kérdés
Párom unja a fűszeres ételeket. Van itthon rengeteg hús, zöldség, tojás stb..de csóri, húsmentes ételeket tudnátok mondani mint vadasz nokedli ilyesmi?
2017. jan. 2. 16:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Erosen gondolkozom rajta a husok meg elallnak
2017. jan. 2. 17:57
 12/16 anonim ***** válasza:
atyaég, nem csodálom, hogy nem kivánja a hust. porkolt porkolttel, meg hus hussal..gulyas, korom, porkolt, husleves..még egy kis porkolt a papának..még egy kis husleves szombaton..kozbe meg egy kis hus hussal toltve, plusz egy kis rántott hus.. jesszusom. ujitsál be. készits tejszines poréhagymat besamel mártással, sajttal sutoben sutve, vagy szuflékat..(sutotokbol, vagy csak siman tojasos-sajtos szuflét), sult zoldseget, zoldseges kroketteket, leveseket (zoldbab levest, golodin levest..stb.) gombas -paradicsomos tésztat..annyi minden van.
2017. jan. 2. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 A kérdező kommentje:

Te meg tanulj meg szoveget ertelmezni :)

En a ket unnep kozt smmit nem foztem ezeket mashol ettuk/kaptuk.

2017. jan. 3. 07:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerencsére amiket karácsonykor főztem, azok nagyobb részét már eleve beraktam a fagyóba, és ugyanígy tettem szilveszterkor is. A kettő között kizárólag csak főzeléket, tésztát, rántott zöldségeket, hasonlókat készítettem.

Így sikerült elkerülni, hogy túlegyük magunkat hússal.

2017. jan. 3. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 A kérdező kommentje:
De jo otlet :)
2017. jan. 3. 09:31
 16/16 Ez most komoly? válasza:

Szerintem tüttyölt ratylit!


Elkészítés:

A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.

2017. jan. 25. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!