Carbonara tojással?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ti hogyan készítitek a carbonara spagettit? Tojással vagy liszttel?
Egyik recept azt írja liszt a másik liszt nélkül írja de abban van tojás....ti hogy csináljátok?
2016. dec. 27. 18:55
2/5 anonim válasza:
Liszt soha nem kellett a carbonaraba.
Olívaolaj, pancetta pirítás, bele az al dente tészta, rá a felvert tojás+1 ek tésztafőzővíz, a végén meg parmezán, és frissen őrölt fehér bors. Ennyi.
3/5 anonim válasza:
ma 19:06-os: Gratulálok, végre valaki, aki tudja, mi a carbonara!!!!
4/5 anonim válasza:
A klasszikus carbonara az amit a kettes írt. A magyar carbonárába besamelt, tejszínt, tejet, gépsonkát meg minden lószrt beleraknak. Az olasz konyhának pont az a lényege hogy minőségi alapanyagokbból egyszerű kaját főzöl. Az igazán jó pizzára is paradicsom, mozzarella és bazsalikom kell, semmi más, főleg nem főtt tojás, ananász, bab meg csirkemell.
5/5 anonim válasza:
Tojást teszek bele,liszt nincs bene .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!